mandag 8. august 2011

Tilbake til hverdagen

Da kom den mandagen som jeg liker minst av alle de 52 mandagene vi har i året - første dag på jobb etter sommerferien. Har hatt en herlig sommer sammen med mange herlige folk med besøk av både Legoland og dyrehage, shopping og relaxing.
Noe av det som ble med meg hjem fra ferien er denne vekkerklokken her. Synst det har vært litt vanskelig å stå opp siste halv året, så jeg fant ut at jeg måtte prøve noe annet enn alarmen som er på telefonen. 


Så da ble det vekkerklokke fra ikea av den gode gamle sorten. 
Fungerer veldig bra, men vil ikke anbefale å bruke den om du skulle ha et dårlig hjerte. Mitt stoppet nemlig opp noen sekunder i morrest da den ringte. Holdt på å dø av sjokk, men våken ble jeg vertfall!!
Ellers så plukket jeg med meg et Welcome skilt ifra en koselig butikk i Hønefoss (husker desverre ikke hva den heter). Har gått å hatt lyst på dette siden lenge før sommeren, og da jeg kom over det i sommer bestemte jeg meg for at det skulle få bli med meg hjem. 


Hva annet som fikk bli med meg hjem skal jeg fortelle dere om en annen dag.

Etter å ha vært på tur i 3 uker er jeg klar for å gjøre en liten innsats her hjemme. Håper solen titter frem og at temperaturen stiger med (minst) ti grader.

-Annette-

2 kommentarer:

June sa...

Sånn vekkerklokke har poden også, den er gruuuuuusom! Døden nær hver gang den ringer..

Hverdagsliv sa...

Fordelen med den er at det ikke går ann å slumre med den så da må jeg bare stå opp på første ringet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...