søndag 21. august 2011

Hold hviledagen hellig

Det straffer seg å arbeide på en søndag.. Hold hviledagen hellig er det noe som heter, tror jeg skal begynne med det her etter. 

Nå skal dere få høre. Tenkte jeg skulle prøve å få unna litt klesvask i dag, siden gårsdagen gikk med til alt annet enn husarbeid. For å gjøre det enkelt for meg selv å gi meg en myk start på de huslige syslene, så gikk jeg opp på soverommet å fikk av sengeklærne å inn i vaskemaskinen med dem. Bare for å slippe å begynne å sortere klær sånn med en gang.


Satte meg ned igjen på kjøkkenet og koset meg med alle de fine bloggene. Etter en god halvtime begynte jeg å lure på hvor jeg hadde lagt fra meg telefonen (har en tedens til å legge den fra meg både her og der). Kom frem til at jeg ikke hadde tatt den med meg ned fra soverommet da jeg sto opp. Og da slo det meg hva den dunkingen fra vaskemaskinen var... Dere kan vel bare gjette hva som havna sammen med sengeklærne...

Joda, gikk ned i vaskekjelleren, og titter inn i vaskemaskinen. Der ser jeg bakdekkselet ligge så fint sammen med masse såpevann. Fikk til slutt stoppet maskinen og tømt den for vann. Ut kom det en nyvasket telefon og duftet herlig såpe.


Nå ligger den til tørk på gulvet og koser seg med herlig gulvvarme. Er spent på om den har tålt 60 gradersvasken, eller om jeg må til med en ny telefon. Frykter det siste.. 

Bare å sette på kaffen å holde resten av søndagen hellig.
Håper dere alle får en bedre søndag enn meg.

-Annette-

3 kommentarer:

June sa...

Aooch!! Kjipern!

Mine hverdager (Anne) sa...

Huff a meg. Det er vel toppen av uflaks og fort gjort på en og samme gang. Håper telefonen tålte"dusjen"!

Anonym sa...

Hei hå!

Fann ikkje epost adressa di, så me får meddele gladnyheten her:
Du er vinnar av 2. premien på give awayen som me har hatt gåande!

http://snikkerbuo.blogspot.com/2011/08/vinnere-av-give-away.html

Send oss adressa di på:
snikkerbuo@gmail.com

Så vil du motta gaven i posten i løpet av veka :)

Ha ein super kveld!
Klem fra Helene og Henriette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...