torsdag 28. april 2011

Frustrert!

Det er 2 ting som bare SKAL fungere. Det ene er bilen og det andre er dataen. Når noe av det ikke fungerer som det skal, blir jeg noe frustrert! 

Fikk litt bilproblem da jeg skulle hjem fra påsketuren. Speedometeret hadde sluttet å virke, unødvendig mye lys i dashbordet og så bare stoppet den. Og alt dette måtte jo selfølgelig skje på en gang. 
Kom oss hjem etter noen unødvendige stopp, og bilen fikk stå å kvile resten av påsken.

Jeg vil nesten kunne si at det har blitt noe verre iløpet av uken. Stopper 1-2 ganger på vei til å fra jobb som er på en strekning på 5-6 km. Så det begynner å bli noe frustrerende.

I dag hadde jeg den på verksted. Speedometerwiren var knekt, noe som jeg egentlig hadde funnet ut, men problemet med at bilen stopper fant de ikke ut. Ifølge bilverkstedet hadde de vert ute på en laaaang kjøretur, men ingen lamper som lyste i dashbordet og bilen gikk helt fint uten å stoppe, TYPISK!! 
Satte meg i bilen og kjørte hjem, og på strekningen fra verkstedet og hjem stoppet bilen ikke mindre en 2 ganger!! Og da er det under 1 km hjem!!!

Tror jeg skal sende bilen til spikerfabrikken og heller kjøpe meg en sykkel.
Bilde lånt fra nettavisen


tirsdag 26. april 2011

I det kreative hjørnet..

Søndag var det grilling hjemme hos mine foreldre. Etter å ha inntatt et godt måltid etterflulg av kaffi og kaffimat ble jeg litt rastløs. 

Tok med meg hagesaksa og trakka meg en tur bort i utmarka å kappa av noen bjørkegreiner. Da jeg kom tilbake fikk jeg bare noen merklige blikk, men etterhvert som jeg satt meg ned og begynte sette dem sammen sjønte d hva jeg holdt på med. 
I dag var jeg innom en av blomsterbutikkene her å fikk meg litt ståltråd og fikk unna siste finish.


Synst egentlig det ble veldig fint jeg! 
Kjekt å kunne bruke det en finner ute i naturen til å prøve å finne frem litt av kreativiteten som bor i meg.

søndag 24. april 2011

Dro på hyttetur..

...med kanarifugl ibur.

Har vært på en bitte liten påsketur sammen med ei venninde. Lånte oss ei bitte lita hytte. Der kosa vi oss sammen med mange kjekke folk og i et fantastisk vær!



I går fikk jeg inntatt årets første utepilsen! Den smakte fantastisk, spesielt da den ble inntatt sammen med gode venner og i en fantastisk solsteik!

Senere på kvelden ble vi sittendes ute å drikke vin i godt selskap! Med litt ekstra klær og et pledd ble vi sittendes ute til langt på kveld. 



I dag reiste vi videre på besøk til en kompis. Der ble vi sittendes ute i solen å bare slappe av med gode samtaler. Hjemturen derimot, ble ikke helt som planlagt. Bilen slo seg rett å slett vrang og stoppet opp til flere ganger. Tror det er på tide å investere i ny bil snart.

mandag 18. april 2011

Dagens kjøp

Siden det begynner å nærme seg påske, og mange har allerede startet påskeferien, så tenkte jeg at d kansje kunne være på sin plass å få noen påskeliljer inn i huset. 



Skal prøve å få på plass noen påskeduker og påskeegg, så tenker jeg at jeg skal si meg ferdi pyntet til påske!

Bare to dager igjen på jobb, så er det påskeferie for meg også!


lørdag 16. april 2011

Foccacia bread

Spurte mine venner på facebook om noen hadde en god oppskrift på foccacia brød. Fikk mange gode tilbakemeldinger, som resulterte i min egen variant av foccacia brød. Tok rett å slett en miks ut av de oppskriftene jeg hadde å plukka med meg det jeg ville ha.

Her er det jeg brukte.

Deigen:
1 liter hvetemel
1 pk gjær
2 ts sukker
1/2 ts salt
5 dl vann
4-5 ss olivenolje
1 god neve soltørkede tomater

Elt sammen alt det tørre sammen med vann, og ha i olje og soltørkede tomater til slutt.
La deigen heve i 30 minutter før du fordeler den ut over i en langpanne. Bruk fingertuppene til å lega litt hull på toppen.

Topping:
2 dl olivenolje
Soltørkede tomater
Timian
Rosmarin
Hvitløk
Grovsalt

Hell over oljeblandingen å strø over med soltørkede tomater til slutt. La den få etterheve i 15-20 minutter før den stekes på 200 grader i 25-30 minutter.

Resultatet står nå i ovnen. 
Lukter alldeles nydelig, og gleder meg til å smake!



 

fredag 15. april 2011

Det var en gang...

... for tre år siden at jeg fant ut at jeg skulle begynne å blogge.. Den interessen gikk fort over, og nå tenkte jeg at jeg skulle prøve meg igjen. Håper tiden strekker bedre til denne gangen!

Tenkte jeg skulle dele mine små gleder her i livet med dere der ute.

Bilde fra Salstraumen, 9.april 2011


Har noen faste blogger jeg følger, og har en del å lære før jeg blir like flink. Men håper jeg kommer dit en dag jeg også!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...