onsdag 30. april 2008

I dag var det ikke lett å komme seg ut av sengen. Hadde mest lyst å bare slå av hele vekkingen å snu meg runt å såve videre. Men det hadde vel ikke vært så veldig poppulært kan jeg tenke meg!! Ellers så er jeg en poppulær barnevakt for tiden. Etter at jeg var ferdig på jobb i går, så vard bare å komme seg avgårde. Da var det ei venninde som trengte litt hjelp, og jeg stiller selfølgelig opp!!


I morgen er det 1. mai, og da er det fri!! Vertfall nesten. Blir ikke noe anna en ulønnet arbeid den dagen! Skal ut å se på biler den dagen!! Har hallveis lovt meg vekk for å hjelpe til der også. Men har ikke hørt noe enda, så jeg har et håp om at jeg kansje klarer å lure meg unna.. :)


Sitter å ser ut på den blå himmelen...!!!




Ha en flott dag alle sammen!!!

tirsdag 29. april 2008

Snart MAI!!!

Jess, da er det snart helg igjen... Det er jo riktig nok bare tirsdag i dag, men fri på torsdag!! Så er det jobb igjen på fredag.. huff... må innrømme at jeg angrer litt på det nå. Ser ut til at jeg kommer til å sitte her alene hele dagen. Det blir ikke langt unna vertfall.. Men men, slik er det når man tror at man er litt smart. Skal heldigvis ha noen dager fri senere i mai når det er fint vær!! Så da kan dere bare ha det så gått ja!! hehe...
Sitter på jobb nå. Heldigvis snart lunch. Da skal jeg på kafe sammen med en venninde! Det blir koslig. Så det blir sikkert en laang lunch i dag med kaffi å masse prat!! Alltid kjekt det!

I natt hadde jeg nevøen min på besøk! Det var kjekt!! Koset oss i går og leverte han i barnehagen i dag!! Tror jeg må gjøre det litt offtere!!

Da er det lunch, så da får jeg komme meg avgårde..!!

mandag 14. april 2008

Digger vennene mine!!

Hva skulle man gjort uten gode venner? Er så utrolig takknemlig for alle kjære venner!! Kom hjem fra jobb i dag. Laget meg noe godt å spise. Ikke lenge etter kommer en av mine mange gode venner kjørendes med en diger henger på slep. Så nå lurer dere sikkert fælt på hva som befant seg på den hengeren!! Jo da, han hadde vært og hentet stillas til meg!! Tusen Takk!! Synd det ikke er nok stillas, så jeg må nok prøve å få tak i noe mer. Men jeg får ta noen telefoner i morgen å se hva jeg kan få til. Så nå er jeg et lite stykke lenger på veg til å få jobben gjort.



















Ellers så er våren kommet for fult! Søndag var jeg ute i hagen - følte meg med et svært gammel når jeg skreiv det - spennendes å se hva som kommer opp rundt huse! Det er jo første våren i mitt vakre hus.. Å så er jeg så heldig å ha veeeldig mye av påskeliljer! Det er jo en av de flotteste blomstrene jeg vet om!! Spesielt når de kommer i store klaser langs veggen!!

Men nå skal jeg slutte av her å ta kveld. Er ikke så veldig trøtt, for jeg sovnet selvfølgelig på sofaen. Er så utrolig trøtt for tiden! Fatter ikke hvorfor. Har forresten funnet ut at eneste måten jeg klarer å holde meg våken etter jobb er når jeg drar på besøk til venner og kjente.. Hadde vel ikke tatt seg så veldig bra ut om jeg hadde sovnet på sofaen når jeg var på besøk. Men må innrømme at det har hendt..

Måtte prøve noe nytt..

Mandag i dag - ny uke, nye muligheter - Så jeg tenkte at jeg skulle prøve noe nytt. Det er jo ikke så veldig nytt for meg dette, men det er jo en ny plass om ikke anna. Har også tenkt at jeg skal skrive litt pent her. Merker enkelte ganger at jeg skriver litt for mye dialekt. Spesielt merker jeg det når jeg sitter på jobb å skal skrive diverse viss vass som ikke kan skrivest på dialekt.. men nok om det.
Vet ikke helt hva jeg skal skrive om her i denne bloggen min. Det må jeg nesten tenke litt på å komme til bake til senere. Nå i første omgang tenkte jeg at jeg bare skulle teste ut dette så får jeg se om jeg liker det eller ikke.
Kommer plutselig tilbake!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...